Na Radiu Ognjišče

V tednu od 11. in 15. marcem 2024 bo potekal Teden katoliškega šolstva v vseh slovenskih katoliških šolah in na valovih Radia Ognjišče. Namen tedna je predstaviti utrip in delo štirih katoliških zavodov v Mariboru, Želimljem, Ljubljani in Vipavi. Teden katoliškega šolstva ima tudi dobrodelno noto – zbiranje prostovoljnih darov za učence in dijake, ki so potrebni finančne pomoči za svoje šolanje. Zbrani darovi bodo namenjeni družinam učencev in dijakov vseh štirih katoliških vzgojno-izobraževalnih zavodovo v Sloveniji.

Osrednji dogodek bo potekal v petek, 15. marca 2024, s kontaktno oddajo v živo in s koncertom na valovih Radia Ognjišče ob 20. uri, kjer bodo predstavljeni glasbeni prispevki učencev in dijakov naših šol. Med samo oddajo bo potekalo zbiranje denarnih sredstev za pomoč učencem in dijakom iz socialno šibkejših družin vseh sodelujočih katoliških zavodov. Prav tako ste povabljeni, da med 8. in 15. marcem prisluhnete še drugim oddajam na Radiu Ognjišče, v katerih bodo sodelovali učenci, dijaki in zaposleni v naših katoliški zavodih: v dijaški oddaji Mladoskop, v študentski oddaji Kolokvij, vsredinemu omizju Pogovor o, oddajah Svetovalnica, Ni meje za dobre ideje, Zakladi naše dediščine, Življenje išče pot. Bo pa še vrsta drugih krajših prispevkov o bogatem življenju, ki se odvija v naših zavodih. (VEČ)

Zahvaljujemo se vam za vašo duhovno in materialno podporo našemu vzgojnemu in izobraževalnemu delu!Gojenci in zaposleni v vseh štirih katoliških zavodih,

sodelavci Radia Ognjišče

Skip to content